Időpont: 
2020-02-24 08:00 - 17:00
Helyszín: 
bodyART Studio Buda
Szint: 
Level 2 Classic

bodyART Flow I.

Újra Flow 1. képzés Alexa Le, a bodyART-rendszer egyik kidolgozója, a Flow-koncepció első számú prezentere és nemzetközi trénere tolmácsolásában.

Jelentkezés feltétele: bodyART Basic diplomával rendelkező oktatók

Miért olyan különleges a Flow?

A bodyART Flow az energiák áramlására helyezi a fókuszt, szinergiát teremtve a légzés és a mozdulatok között. Nem az erő, hanem az intenzív energiaáramlás határozza meg a bodyART Flow óra menetét, a vendégek összetételéhez, igényeihez is igazodva. Az energetika a pozíciók variációjában is megjelenik, kapcsolatot és egyensúlyt teremtve a teljes emberi szervezetben.

A bodyART Flow tréning kiválóan alkalmas a korosabb emberek számára is, akik életének korábban nem volt szerves része a mozgás.

Tanfolyamvezető:

Alexa Le

 KÉPZÉS DÍJA:

65 900 Ft + Áfa, azaz 83 693 Ft

A jelentkezés foglaló megfizetésével aktiválódik. A foglaló összege 29.900,- Ft + ÁFA azaz 37.973,- Ft, amelyet 2020. január 19-ig kell befizetni.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

átutalással teljesíteni az alábbi bankszámlaszámra:

 HU43 10100833-33719200-03005009 BODYART SCHOOL HUNGARY KFT

A közlemény rovatba  tüntesd fel a neved és a képzés nevét is.

Nyilatkozat a jelentkezőktől:

Tudomásul veszem és elfogadom, hogy amíg a bodyART Flow képzést el nem végzem, addig nem tarthatok bodyART Flow órát.
Amennyiben sikeres vizsgámat követően bármilyen színpadi óratartásra lehetőségem nyílik, vagy bármilyen típusú médiában szereplésre lehetőséget kapok, azt előzetesen egyeztetem a bodyART School Hungary magyarországi tulajdonosaival: Borsodi Balázzsal és Lencsés Ritával. A megjelenés csakis az Ő együttes hozzájárulásukkal történhet.

Tudomásul veszem és elfogadom, hogy amennyiben a foglaló összeg megfizetését követően a képzésen mégsem jelenek meg, a foglaló visszafizetésére igényt nem tarthatok.