Időpont: 
2019-02-22 10:00 - 2019-02-23 15:30
Helyszín: 
bodyART Studio BUDA
FELVINCI ÚT 21
1022 BUDAPEST
Szint: 
Level 2 Special

bodyART® Touch

A  bodyART óratartás célja, hogy a gyakorlatok során segítsünk megtalálni a fizikai és érzelmi egyensúlyt, valamint hatással legyünk testükre, lelkükre egyaránt.

A bodyART Touch ott folytatja, ahol abbahagytuk a bodyART Contact-nál.

Egy kezdeti, alapos tanulmányozás után megkezdjük az utat az önbecsulés es az önismeret felé.

A bodyART Touch gyakorlatai széleskörű eszköztárat kínálnak ahhoz, hogy a vendégek és mi magunk felfedezzük, valamint felmérjük, mire is van szükségünk egy adott pillanatban. Eredményezi, hogy fejlődik függetlenségünk és kedvességünk  saját magunkkal szemben, ezen kívül önuralmat is gyakorolhatunk általa.A résztvevők  elsajátítanak olyan elemeket, melyek képessé teszik őket arra, hogy  hosszú távon tudjanak edzeni úgy, hogy mindeközben sérüléstől és fájdalmaktól mentesek maradjanak. Bármilyen nagy kihívásnak is ígérkezik ez a mozgásforma, a vendégek mindig várják a szőnyegen eltöltött időt.

Képzés szintje: Level 2

Jelentkezés előfeltétele és módja: A jelentkezés előfeltétele a bodyART BASIC oktatói vizsga. Jelentkezés itt az oldalon történő online regisztrációval és a foglaló befizetésével.

Képzés időpontja:  (2 napos)   2019. február 22-23.

Képzés helyszíne:  bodyART Mozgásstúdió BUDA

Képzés vezető: Ulli Mangold

Képzés díja:

EARLY BIRD 2018. december 31-ig:  76 073 Ft . Ez az ár KIZÁRÓLAG EGY ÖSSZEGŰ BEFIZETÉS ESETÉN érvényes a megadott dátumig.

2019. január 1. után vagy két részletben történő fizetés esetén:  83 693 Ft

Ebben az esetben a jelentkezés foglaló megfizetésével aktiválódik. A foglaló összege: 37.973,- Ft, amelyet 2019. január 26-ig kell befizetni.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

átutalással teljesíteni az alábbi bankszámlaszámra:

B.K. Bodyshape Kft., Budapest Bank: 10102086-51128000-01003007

A közlemény rovatban  tüntesd fel a neved és a képzés nevét is.

 
 Jelentkezés módja: Online regisztráció itt az oldalon keresztül (jobb felül), és a foglaló átutalása. Amint a foglaló megérkezett a megadott számlaszámra, a regisztrációt aktiváljuk.

További kérdés és információ az info [kukac] bodyartschool.hu címen.

Nyilatkozat a jelentkező részéről:

Amennyiben a bodyART-tal összefüggésben bármilyen színpadi óratartásra lehetőségem nyílik, vagy bármilyen típusú médiában szereplésre lehetőséget kapok, azt előzetesen egyeztetem a bodyART iskola magyarországi tulajdonosaival: Borsodi Balázzsal és Lencsés Ritával. A megjelenés csakis az Ő együttes hozzájárulásukkal történhet.

Elfogadom továbbá, hogy a foglaló visszafizetésére, amennyiben a képzésen nem jelennék meg, igényt nem tarthatok.