Időpont: 
2018-11-08 11:00 - 2018-11-09 17:00
Helyszín: 
bodyART Mozgásstúdió BUDA
Felvinci út 21
1022 BUDAPEST
Szint: 
Egyéb
 
BURN OUT SZINDRÓMA (előképzettség nélkül lehet jelentkezni)
 
Fáradt - kimerült - Beteg (Burnout)?
 
Napjaink életét sok olyan komplex igény és feladat jellemzi, amelyek nagyfokú kompetenciát, rugalmasságot, mobilitást és felelősséget igényelnek. 
 
Mindenekelőtt a különböző interaktív stresszorok olyan kockázati tényezőket jelentenek, amelyek - ha figyelmen kívül hagyják őket - veszélybe sodorhatják a teljesítményt és az életminőséget.
 
Testünk folyamatosan jeleket küld, amelyeket észlelünk, de gyakran figyelmen kívül hagyjuk. Az automatikus válaszok és szokások lépnek az intuíció és az önérzékelés helyére.
 
Az emberi testet és különösen az agyat, nem ilyen folyamatos működésre tervezték, vagy pont az ellenkezőjére, a csúcs teljesítménynek a folyamatos elérésére. A test és az agy, a munka és a feltöltődés/pihenés természetes ritmusnak van kitéve. A legalapvetőbb ritmus az alvó-ébrenlét ritmus. A rövid és célzott relaxációs gyakorlatok is segíthetnek hasonló szabadidős hatás elérésében, és segítik a testet és a lelket, hogy gyorsan újra frissüljenek.
 
 Ismerd meg, hogyan lehet egyszerű és hatékony eszközökkel, és csodálatos, energikus gyakorlatokkal kijönni ebből a megszokott mintából.
 

Jelentkezés előfeltétele és módja:  Jelentkezés itt az oldalon történő online regisztrációval és a foglaló befizetésével.

Ez a képzés független a bodyART rendszertől , így ezzel a license nem hosszabbítható.

Képzés időpontja:  (2 napos)   2018. november 8-9.(csütörtök-péntek)

Képzés helyszíne:  bodyART Mozgásstúdió PEST

Képzés vezető: Janni Giannikakis

Képzés díja:

EARLY BIRD 2018. szeptember 13-ig: 59 900 Ft + Áfa, azaz 76 073 Ft.  Ez az ár KIZÁRÓLAG EGY ÖSSZEGŰ BEFIZETÉS ESETÉN érvényes a megadott dátumig.

2018. szeptember 13. után vagy két részletben történő fizetés esetén: 65 900 Ft + Áfa, azaz 83 693 Ft

Ebben az esetben a jelentkezés foglaló megfizetésével aktiválódik. A foglaló összege 29 900 Ft + ÁFA azaz 37.973,- Ft, amelyet 2018.október 11-ig kell befizetni.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

átutalással teljesíteni az alábbi bankszámlaszámra:

B.K. Bodyshape Kft., Budapest Bank: 10102086-51128000-01003007

A közlemény rovatba  tüntesd fel a neved és a képzés nevét is.

 
 Jelentkezés módja: Online regisztráció itt az oldalon keresztül (jobb felül), és a foglaló átutalása. Amint a foglaló megérkezett a megadott számlaszámra, a regisztrációt aktiváljuk.

További kérdés és információ az info [kukac] bodyartschool.hu címen.

Nyilatkozat a jelentkező részéről:

Amennyiben a bodyART-tal összefüggésben bármilyen színpadi óratartásra lehetőségem nyílik, vagy bármilyen típusú médiában szereplésre lehetőséget kapok, azt előzetesen egyeztetem a bodyART iskola magyarországi tulajdonosaival: Borsodi Balázzsal és Lencsés Ritával. A megjelenés csakis az Ő együttes hozzájárulásukkal történhet.

Elfogadom továbbá, hogy a foglaló visszafizetésére, amennyiben a képzésen nem jelennék meg, igényt nem tarthatok.