Időpont: 
2020-02-24 08:00 - 17:00
Helyszín: 
bodyART Studio PEST ÉS BUDA
Szint: 
Egyéb

Mobility 

Ismét egy sokat tárgyalt téma a fitness és az edzés világában.

A mobility legfőképp a könnyed, szabad mozgásra vonatkozik. A funkcionális tréningekben és fascia tréningekben legfőképp azt vitatják, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy különbséget kell tenni izületi mozgékonyság és az izmok flexibilitása között.

Egészen biztos, hogy az izmok a mozgékonysága és a flexibilitása nagy jelentőséggel bír. Egy fascia láncolat csak akkor tud teljesen aktiválódni, ha benne minden izület szabadon tud mozogni. Ha az egyes izületi struktúrák blokkoltak,, mozgásuk korlátozott, akkor a mozgástartomány is beszűkül a funkcionális tréningek során.

A légzés nagyon fontos szerepet játszik. A  megfelelő légzéstechnikával (kontroll) úgymond helyet tudsz csinálni az izületekben, és erősítheteni tudod a csontszerkezetet.

Ez a modul olyan tanítási technikákat ad Neked, amivel megtaníthatod a vendégeidnek, hogy megfelelő légzéssel, megfelelő mozgásmintákkal hogyan fejlesszék mozgékonyságukat.

A képzés ára: 95.123 Forint (74.900 + Áfa)

Foglaló: 40.000 Ft

Számlaszám, ahová a foglalót utalni kell

 HU43 10100833-33719200-03005009 BODYART SCHOOL HUNGARY KFT

A közlemény rovatban fel kell tüntetni: név és a képzés nevét.

További kérdések és információ az info [kukac] bodyartschool.hucímen.

Mobility is once again the hottest topic in the fitness and training world. Mobility above all means the ability to move freely and easily! With so much debate and discussion regarding functional training or fascia training it is ever more important to make the distinction between joint mobility and muscle flexibility.

It is clear that mobility and flexibility of the muscles and joints is undoubtedly of great importance. A fascia line can only be fully activated if all joints are able to move freely. Functional training is therefore limited, when individual joint structures are blocked and the range of motion is limited. In this workshop, we focus more on the flexibility of the joints and less on the flexibility of the muscles. Breathing plays an important role here. With the right breathing technique (control) you can create space in the joints or strengthen the bone structure. This module gives you the skills to teach breathing and movement with a focus on improving mobility.