bodyART® Energy
bodyART® Energy
Level 2 Additional

bodyART Energy A bodyART Energy a körülöttünk és a bennünk lévő energiákra helyezi a hangsúlyt, arra az elképzelésre, miszerint az energia állandó, és minden mindennel összefügg.  

A képzés során egy új látásmódot, más irányból történő megközelítést ismerhetünk meg a bodyART rendszeren belül.Ez a fajta gondolkodásmód a csontgyógyászatra, kineziológiára és a Hagyományos Kínai Orvoslás filozófiájára épül. Az emberi energia sok mindenben megnyilvánul: a szív energiájában, a légzésben, a táplálkozásban, de a szervek izomműködésében is. Ezek a rezgések hatással vannak az elménkre, a gondolkodásunkra, a belső elválasztású szerveinkre, azok működésére, vagyis az egész testre. Hogyan tudjuk "használni" a testünket mint egy eszköz, ami összegyűjti az energiát, irányítja azt, és oldja a blokkokat?-erre a kérdésre kapunk választ a képzés során. Érvényes bodyART Basic diplomával rendelkező bodyART edzők jelentkezhetnek a képzésre.

 

 Jelentkezés módja: Online regisztráció itt az oldalon keresztül (jobb felül), és a foglaló átutalása. Amint a foglaló megérkezett a megadott számlaszámra, a regisztrációt aktiváljuk.

További kérdés és információ az info [kukac] bodyartschool.hu címen.

Nyilatkozat a jelentkező részéről:

Amennyiben a bodyART-tal összefüggésben bármilyen színpadi óratartásra lehetőségem nyílik, vagy bármilyen típusú médiában szereplésre lehetőséget kapok, azt előzetesen egyeztetem a bodyART iskola magyarországi tulajdonosaival: Borsodi Balázzsal és Lencsés Ritával. A megjelenés csakis az Ő együttes hozzájárulásukkal történhet.

Elfogadom továbbá, hogy a foglaló visszafizetésére, amennyiben a képzésen nem jelennék meg, igényt nem tarthatok.

Induló képzések

Jelenleg nincs meghirdetett képzés ebből a modulból! Nézz vissza később, vagy érdeklődj megadott elérhetőségeinken!