bodyART® Pre- and Postnatal
bodyART® Pre-and Postnatal
Level 2 Special

Ez a modul két részre van felosztva, melyek azt tanítják meg Neked, hogy Te, mint bodyART Instruktor, hogyan tudod végigkísérni útjukon a leendő anyukákat a bodyART Training-gel.

bodyART® prenatal (szülés előtt)

A terhesség egy rendkívüli időszak, tele tapasztalásokkal és alkalmazkodással. Megváltozik a test, a lélek. Ez a speciálisan megtervezett bodyART Training segít az érintett vendégeidnek, hogy a terhesség ideje alatt is egészségesek és fitek maradjanak, segít megérezni a test változásait, az új test érzését és segíti a légzést, hogy kismamák a terhességet pihenten és nyugodtan élvezhessék.

bodyART® postnatal (szülés után)

Nos, itt a baba és a friss anyuka (6-8 hét után) arra gondol, hogy hatékony bodyART gyakorlatokkal gyorsan és a test aktuális állapotának figyelembevételével ne csak az eredeti alakját nyerje vissza, hanem energiáját és erejét is, hogy szoptatni, cipelni tudja a babát és még sorolhatnánk….

Az oktatott témák:

segíteni, hogy a kismama minél tovább "mozgásban" maradjon, energiát és erőt gyűjtsön

feszültséget oldani

helyes testtartást befolyásolni/ megtartani

érzékelést elősegíteni (nem csak a medencefenéken)

a testet finoman erősíteni és mobilizálni

hátpanaszokat megelőzni

A bodyART® pre- and postnatal modul megadja Neked, mint bodyART Instruktornak az ideális tréningkoncepciót, hogy megfelelően tudj segíteni a terhesség alatt és utána. Megtanulsz bizonyos bodyART gyakorlatokat, melyek a terhességhez igazodnak,és olyan hatékony gyakorlatokat, melyek a szülés után segítenek az újrafelépülés folyamatában és az erő visszaszerzésében, úgy hogy vendégeid újra fittnek és életerősnek érezzék magukat.

Induló képzések

Jelenleg nincs meghirdetett képzés ebből a modulból! Nézz vissza később, vagy érdeklődj megadott elérhetőségeinken!